Premium Online Coaching

 

Ben jij klaar om de volgende stap te nemen en je gewenste fitness doelen te behalen? Of om eindelijk aan je eigen healthy lifestyle journey te beginnen? En wil jij de voordelen van een Personal Trainer, zonder dat je hiervoor een fysieke trainer hoeft in te schakelen?

Als het antwoord op deze vragen ‘Ja’ is, ben je op de juiste plek.

Als jouw Online Coach kan ik je, met mijn doe-het-zelf programma, helpen om jouw gewenste fitnessdoelen te behalen.

Wat krijg je allemaal?
• Een krachttraining programma. Een voor jou op maat gemaakte programma, die is afgestemd op jouw wensen en behoeften, waarbij je 3x in de week kan trainen.
• Een app waarin je makkelijk al je workouts kan vinden, met bijbehorende instructie video’s.
• Een gratis voedingsschema (t.w.v. €40) en 3 online evaluatiemomenten.

 

Hoe moet ik het programma voor me zien?

We gaan werken met een app genaamd TrueCoach. De app moet je zien als een backoffice waarin ik wekelijks  jouw trainingsschema's klaar zet. In de app zie je ook video's van de oefeningen zodat ziet welke oefening bij welke naam hoort.


Daarnaast ben ik, speciaal voor jou, dagelijks online beschikbaar via Whatsapp en e-mail. En dat allemaal voor maar €75 per maand!

Mocht je meer dan 3 dagen per week willen trainen, kan dat al voor maar €5 extra per dag.

Heel mooi allemaal, maar waarom online bij jou?

Het is simpel. Je krijgt advies en begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer met meer dan 8 jaar aan ervaring. Iemand met een passie voor fitness en het helpen van anderen. Iemand met de juiste kennis, die je jouw fitness doelen wilt zien behalen, voor een zeer voordelige prijs.


 

 

 

Online Coaching (3 keer p.w.

1 week lang gratis online coaching

€ 75,00