Premium Online Coaching Gym & Home

 

Ben jij klaar om de volgende stap te nemen en je gewenste fitnessdoelen te behalen en om eindelijk aan je eigen healthy lifestyle journey te beginnen? Wil jij de voordelen van een Personal Trainer maar  niet de hoge kosten?

Als het antwoord op deze vragen ‘Ja’ is, ben je op de juiste plek.

Als jouw Online Coach kan ik je, met mijn doe-het-zelf programma, helpen om jouw gewenste fitnessdoelen te behalen.

Training volgens mijn programma
Met een continu bijgewerkte op maat gemaakt trainingsplan haal jij het maximale uit jezelf. Ik werk met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan jouw doelen. Je training wordt afgestemd op je huidige niveau, krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

 

We gaan werken met een app genaamd TrueCoach. De app moet je zien als een backoffice waarin ik wekelijks  jouw trainingsschema's klaar zet. In de app zie je ook video's van de oefeningen zodat ziet welke oefening bij welke naam hoort.

 

Voeding

Het beste dieet is een plan dat bij je past en dat je makkelijk kunt volhouden. Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten en een app voor recepten. Ik leer je  flexibel te blijven en zelf je keuzes te maken, zodat je zonder schema progressie kan boeken.

 

Persoonlijk
Daarnaast ben ik, speciaal voor jou, dagelijks online beschikbaar via Whatsapp en e-mail. 

 

Tarieven

De prijzen variëren van €100 - €200 per maand 

Plan nu je GRATIS strategie call in!

https://calendly.com/coachmoss/15min