Online Coaching Gym & Home

Online coaching is ontzettend handig voor mensen die buiten mijn regio wonen maar nog steeds door mij begeleid willen worden. Bij het online coaching begeleid ik jou dus van een afstand. 


Als jouw Online Coach kan ik je, met mijn doe-het-zelf programma, helpen om jouw gewenste fitnessdoelen te behalen.

Training volgens mijn programma
Met een continu bijgewerkte op maat gemaakt trainingsplan haal jij het maximale uit jezelf. Ik werk met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan jouw doelen. Je training wordt afgestemd op je huidige niveau, krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

 

We gaan werken met een app genaamd TrueCoach. De app moet je zien als een backoffice waarin ik wekelijks  jouw trainingsschema's klaar zet. In de app zie je ook video's van de oefeningen zodat ziet welke oefening bij welke naam hoort.

 

Voeding

Het beste dieet is een plan dat bij je past en dat je makkelijk kunt volhouden. Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten en een app voor recepten. Ik leer je  flexibel te blijven en zelf je keuzes te maken, zodat je zonder schema progressie kan boeken.

 

Persoonlijk
Daarnaast ben ik, speciaal voor jou, dagelijks online beschikbaar via Whatsapp.