Over Coach Moss

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Moswen Maisi, geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost.  Op jonge leeftijd was het al duidelijk dat sport mijn roeping was. Ik ben begonnen met voetballen toen ik 8 of 9 jaar oud was en dat heb ik gedaan tot mijn 19e. Op mijn 19e ben ik ook begonnen met fitnessen en heb ik nu meer dan 9 jaar ervaring in de sportschool.  Ik heb mijn Fitnesstrainer A en B certificaat behaald, Strenght & conditioning coach certificaat en Bootcamp trainer certificaat.

 Waarom geef ik personal training

Voordat ik zelf intensief begon te trainen was ik een heel ander mens. Ik was zelfs onzeker. Doordat ik in mijn persoonlijkheid begon te veranderen kon ik ook andere mensen motiveren. Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn klanten/mensen om mij heen het beste uit zichzelf halen. Op alle gebieden, lichamelijk, spiritueel, financieel , gedachtegang en emotioneel. Door personal training te geven kan ik mensen voor een groot gedeelte daarbij helpen.

 

Waarom moet je mij kiezen?

 Het is mijn specialiteit om ervoor te zorgen dat jij de sterkste versie van jezelf zal worden en dat klinkt wellicht cliché, maar het is wel zo. Ik ben niet de type trainer die je gaat vermaken maar je zal de basis leren, je zal leren hoe je een squat, deadlift, hip thrust, militairy press en andere basis oefeningen moet meesteren. Ik bouw een solide basis en van daaruit laat ik je verder groeien. Terwijl jij een (betere) atleet word zal je ook je lichamelijke doelen bereiken.