Over Coach Moss

Wie ben ik?

 Mijn naam is Moswen Maisi, geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost.  Op jonge leeftijd was het al duidelijk dat sport mijn roeping was. Ik ben begonnen met voetballen toen ik 8 of 9 jaar oud was en dat heb ik gedaan tot mijn 19e. Op mijn 19e ben ik ook begonnen met fitnessen en heb ik nu meer dan 9 jaar ervaring in de sportschool.  Ik heb mijn Fitnesstrainer A en B certificaat behaald, Strenght & conditioning coach certificaat en Bootcamp trainer certificaat. Ook heb ik in 2023 de opleiding van Menno Henselmans afgerond. Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds dagelijks bezig mezelf te onderwijzen met wetenschappelijke artikelen over  fitness zodat ik mezelf en klanten op de best mogelijke manier kan begeleiden

Waarom geef ik personal training

Voordat ik zelf intensief begon te trainen was ik een heel ander mens. Ik was zelfs onzeker. Doordat ik in mijn persoonlijkheid begon te veranderen kon ik ook andere mensen motiveren. Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn klanten/mensen om mij heen het beste uit zichzelf halen. Op alle gebieden, lichamelijk, spiritueel, financieel , gedachtegang en emotioneel. Door personal training te geven kan ik mensen voor een groot gedeelte daarbij helpen.

 

Waarom moet je mij kiezen?

 Het is mijn specialiteit om ervoor te zorgen dat jij de sterkste versie van jezelf zal worden en dat klinkt wellicht cliché, maar het is wel zo. Ik ben niet de type trainer die je gaat vermaken met oefeningen die er cool uitzien voor filmpjes op je social media. Ik zorg ervoor dat je op de juiste manier leert bewegen, de effectiefste manier leert trainen, en ik gebruik de wetenschap om jou op de juiste manier te begeleiden. Zal het altijd even leuk zijn? Nee, maar zal jij de sterkste en fitste versie van jezelf worden? Ja, zeker! De basis oefeningen zal je leren beheersen. De squat, de deadlift (gewicht van de grond tillen), gewicht op de juiste manier naar je toe trekken, van je afduwen en nog veel meer. 

 

Wil je meer informatie, stuur me dan gerust een berichtje.